Παναθηναϊκός – Στα «ραντάρ» ο Καρντόνα

Παναθηναϊκός – Στα «ραντάρ» ο Καρντόνα

Την περίπτωση του Κολομβιανού μέσου Έντιν Καρντόνα εξετάζει ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρήκε τον παίκτη που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον Έντιν Καρντόνα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κολομβιανός μέσος απασχολεί έντονα το τριφύλλι και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο 28χρονος έχει μπει στο μικροσκόπιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να τον εξετάζει ενδελεχώς και να τον προκρίνει για την θέση «10». Ο Καρντόνα ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το Δεκέμβριο του 2021.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Κολομβιανό, μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τους Χεϊνέζες, καθώς οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Αργεντίνων.

Ο Καρντόνα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, καθώς θα ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο 28χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Ζούνιορ, Μοντερέι, Πατσούκα, Τιχουάνα και Μπόκα Τζούνιορς.

Συνολικά μετράει 328 εμφανίσεις, με 91 γκολ και 55 ασίστ. Είναι παράλληλα και 42 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας, με την οποία έχει σημειώσει και έξι γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ