Παντελίδης : «Σημαντική επιτυχία η ισοπαλία»

Παντελίδης : «Σημαντική επιτυχία η ισοπαλία»

Ο Σάββας Παντελίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports είπε πως η ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε όμως, ότι η αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά κρατάει το αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί […]

Ο Σάββας Παντελίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports είπε πως η ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε όμως, ότι η αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά κρατάει το αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί τον Αστέρα στους στόχους του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ναι μεν πετύχαμε πρώτοι γκολ αλλά από το γκολ αυτό ως και την ισοφάριση του Παναθηναϊκού δεν ήμασταν ήρεμοι. Δεν μου άρεσε η αντίδραση της ομάδας μου μετά το 0-1 και γι αυτό τελικά ισοφαριστήκαμε. Δεν ήμασταν καλοί στο διάστημα αυτό δεν κρατήσαμε σωστά τη μπάλα αλλά ανεξάρτητα από αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και η ισοπαλία είναι μια σημαντική επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό το «Χ» για εμάς. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα σήμερα δεν χάσαμε από τον Παναθηναϊκό και αυτό μας κρατάει μέσα στους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ