Έρχονται αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

Έρχονται αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

Μετά τους Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Ντατσένκο, φαίνεται πως είναι ανοικτή η πόρτα της εξόδου και για άλλους παίκτες της ΑΕΚ.

Με το… καλημέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα για την ΑΕΚ! Και αυτό λόγω του αποκλεισμού – σοκ, που γνώρισαν οι «κιτρινόμαυροι» από τη Βελέζ μόλις στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Την Κυριακή (1/8) ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έδωσαν το παρών στα Σπάτα για να μιλήσουν με τους παίκτες της Ένωσης και αφού τους τα έψαλλαν, δίνοντας έμφαση στους παλιούς του ρόστερ, έγινε γνωστό πως οι Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Ντατσένκο δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, για τον Λόπες γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Ντατσένκο υποβιβάστηκε στη Β’ ομάδα. Σύμφωνα με τη «Livesport», θα έχουν και άλλοι την ίδια μοίρα με τους δύο ποδοσφαιριστές και μάλιστα γίνεται λόγος για 4+2 παίκτες, που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος για τους Μπακάκη, Σβάρνα, Σάκχοφ και Τάνκοβιτς, ενώ και ο Μάνταλος φέρεται να ενεργοποίησε τον μάνατζέρ του, προκειμένου να φέρει κάποια καλή πρόταση. Επιπλέον και ο Σιμάνσκι ενδέχεται να αποχωρήσει αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ