Λιβάγια : «Πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Λιβάγια : «Πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ πάντα παίζει για τη νίκη κι αυτό θα κάνει και στην Τούμπα.

Ο Μάρκο Λιβάγια παραχώρησε συνέντευξη στη Real News και αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως το ματς είναι καθοριστικό για τον τίτλο και είπε πως μοναδικός στόχος της Ένωσης είναι η νίκη που ουσιαστικά θα τη φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάγια:

«Κάθε αγώνας μέχρι το τέλος θα είναι δύσκολος. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στην Τούμπα. Είχαμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και προφανώς το θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, όμως μπροστά μας τώρα υπάρχουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Απέναντί μας έχουμε τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και άποψή μου είναι πως με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, θα έχουμε πραγματοποιήσει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Για να γίνει, όμως, το όνειρό μας πράξη, θα πρέπει μέχρι το τέλος να μη σταματήσουμε καθόλου την εξαιρετική μας φετινή προσπάθεια.

Σε κάθε παιχνίδι οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και με την αυτοσυγκέντρωση μας στο μάξιμούμ. Είμαστε αισιόδοξοι και ενωμένοι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουνε τον κόσμο μας ευτυχισμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ