Παναθηναϊκός – Η επόμενη μέρα του Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός – Η επόμενη μέρα του Χατζηγιοβάνη

Η μεταγραφή του Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι δεν έχει προχωρήσει και το ενδιαφέρον έχει ατονήσει. Η θετική εξέλιξη για τον Γιοβάνοβιτς και η επέκταση συμβολαίου

Η Αλτάι φαινόταν πριν από μια βδομάδα έτοιμη να κάνει δικό της τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Η μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ έμοιαζε δεδομένη πριν μερικές μέρες από τον Παναθηναϊκό στους Τούρκους, καθώς και ο ίδιος ο πρόεδρος της Αλτάι είχε μιλήσει σε ΜΜΕ της Τουρκίας και φαινόταν σίγουρος πως θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Και το τριφύλλι ωστόσο από την πλευρά του είχε πληροφορίες ότι η τούρκικη ομάδα θα καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη, με τον οποίο οι πληροφορίες ανέφεραν πως έχει έρθει ήδη σε συμφωνία.

Παρόλα αυτά σήμερα το ενδιαφέρον της Αλτάι φαίνεται να έχει ατονήσει, νέες συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών δεν έχουν προκύψει, με τους Τούρκους μάλιστα να αποκτούν πριν από δύο μέρες παίκτη για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Συγκεκριμένα, η Αλτάι ανακοίνωσε τον Χιλιανό, Μάρτιν Ροντρίγκεζ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Και πλέον δύσκολα θα κινηθεί για άλλον παίκτη εκεί, κάτι που σημαίνει πως «σβήνει» η πιο σοβαρή προοπτική πώλησης του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Σέρβος προπονητής ασχολήθηκε πολύ με τον Χατζηγιοβάνη στην προετοιμασία, ζητώντας του συγκεκριμένα πράγματα και δεν έχει χάσει την πίστη του σε εκείνον. Εξάλλου ο προπονητής των πράσινων ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί από τον Ιούνιο να προχωρήσει η ομάδα σε επαφές με τον Χατζηγιοβάνη προκειμένου να γίνει επέκταση του συμβολαίου του με καλύτερες αποδοχές.

Στις πρώτες επαφές δεν προέκυψε συμφωνία, ωστόσο αν τελικά δεν έρθει πρόταση για τον Ελληνα εξτρέμ και παραμείνει στο ρόστερ, τότε θα ανοίξει νέος δίαυλος επικοινωνίας και δεύτερη σειρά επαφών. Αυτή τη φορά όπως όλα δείχνουν με καλύτερες προϋποθέσεις, αφού ο Χατζηγιοβάνης δεν θα έχει μια άλλη πρόταση στα χέρια του με περισσότερα χρήματα.

Και η αύξηση αποδοχών που του προτείνει ο Παναθηναϊκός ίσως τον πείσει να υπογράψει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα τον «δέσει» με τον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια και δεν θα κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός να τον χάσει ως ελεύθερο τους επόμενους μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ