H Cosmote επιβεβαίωσε τις συμφωνίες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ

H Cosmote επιβεβαίωσε τις συμφωνίες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OTE, Μιχάλης Τζαμάζ γνωστοποίησε ότι οι τρεις ομάδες τα έχουν βρει με το συνδρομητικό κανάλι.

Από την Cosmote TV επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες συμφωνίες με ομάδες της Superleague. Όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης, αλλά σε εσωτερική σύσκεψη του συνδρομητικού καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ενημέρωσε τα στελέχη ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Ακόμα, ο Τσαμάζ επισήμανε ότι διεξάγονται συνομιλίες και με άλλες ΠΑΕ, ώστε να ενταχτούν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Cosmote TV.

Ο επικεφαλής του ΟΤΕ δεν αποκάλυψε τα ονόματα τους, αλλά είναι γνωστό από το ρεπορτάζ ότι πρόκειται για τους Αστέρα, Βόλο, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα και Ιωνικό, ενώ επαφές εξελίσσονται και με τον ΠΑΟΚ.

Είναι η πρώτη φορά που ο ΟΤΕ θα ασχοληθεί με μεταδόσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού μέχρι σήμερα η μόνη ανάμειξη του αφορούσε τη συνεργασία του με την ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ