Ο Εσκουδέρο μίλησε με τον Βατσλίκ για τον Ολυμπιακό

Ο Εσκουδέρο μίλησε με τον Βατσλίκ για τον Ολυμπιακό

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, Σέρχιο Εσκουδέρο, ρώτησε τον Τόμας Βατσλίκ για τον σύλλογο και άκουσε τα καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Σέρχιο Εσκουδέρο. Και κινείται σοβαρά, με μεθοδικότητα και κάνοντας τα σωστά βήματα, ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατό τον 31χρονο πρώην αρχηγό της Σεβίλλης. Τον βασικό του μεταγραφικό του στόχο για τη θέση. Και παράλληλα έχει σημαντικούς συμμάχους στην προσπάθειά του να πείσει τον έμπειρο μπακ να πει το «ναι» και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Εσκουδέρο πήρε ο ίδιος τηλέφωνο έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά, είναι φίλος του και τυγχάνει πλέον να είναι και παίκτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο οποίος συνυπήρξε με τον Ισπανό στη Σεβίλλη επί τρία χρόνια. Και σύμφωνα με πληροφορίες, όσα άκουσε, τον ικανοποίησαν και με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος γκολκίπερ απάντησε με πολύ θετικό τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις του Εσκουδέρο. Ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με όλα: Με την ομάδα, το ρόστερ, τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο, το κλίμα, τη ζωή στην Αθήνα, τους οπαδούς. Όλα όσα θέλει να μάθει κάποιος ποδοσφαιριστής που καλείται να πάρει απόφαση να φύγει από την πατρίδα του με τη σύζυγό και τα παιδιά του (σ.σ. ένα εκ των οποίων μόλις λίγων εβδομάδων).

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι ο Βατσλίκ μίλησε με μεγάλη θέρμη για όσα ο ίδιος έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό και όσα έχει βιώσει έως τώρα. Και αυτό φαίνεται ότι ικανοποίησε πολύ τον Εσκουδέρο. Καθώς και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι έχει μόνο θετικές σκέψεις για την πιθανότητα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού επίσης να έχουν λάβει εξαιρετικές συστάσεις, τόσο για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Εσκουδέρο όσο και για την αγωνιστική παρουσία του, αλλά και την επιρροή του μέσα στα αποδυτήρια. Και φυσικά έχουν λάβει τις σχετικές πληροφορίες και από τον Βατσλίκ, αλλά και από άλλες πηγές πληροφόρησης.

Πλέον, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν. Ο Εσκουδέρο έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, η Εσπανιόλ τον πιέζει, όπως και άλλοι ισπανικοί σύλλογοι, αλλά ο ίδιος δείχνει να έχει ξεχωρίσει την προοπτική του Ολυμπιακού. Κάτι που μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ