Εύκολη επικράτηση της Λαμίας επί του Ιωνικού με 3-0

Εύκολη επικράτηση της Λαμίας επί του Ιωνικού με 3-0

Η Λαμία επικράτησε εύκολα σε φιλική αναμέτρηση του Ιωνικού με 3-0, με σκόρερ τους Τζανδάρη, Ρόμανιτς και Νούνιες.

Η Λαμία φιλοξένησε τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδό της, επικρατώντας έυκολα με 3-0 με γκολ των Τζανδάρη, Ρόμανιτς και Νούνιες.

Πως ξεκίνησαν οι δύο προπονητές

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη Λαμία επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Σαράνοφ στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα τους Προβυδάκη, Αντέτζο, Μαζουλουξή και Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου και Τζανδάρη στη μεσαία γραμμή, Ρόμανιτς και Μανουσάκης στα άκρα και ο Νούνιες πίσω από τον προωθημένο Καραμάνο. Με ανάλογο σχηματισμό ξεκίνησε και ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού. Ο Χουτεσιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μύγας και Βαλεριάνος οι δύο πλάγιοι μπακ και ο Βαφέας με τον Λέιτε στο κέντρο της άμυνας. Ρομάο και Μπάσα βρίσκονταν στο κέντρο, στα άκρα οι Μαχαίρας και Ματσούκας και ο Αοσμάν πίσω από τον Τουρμάμ που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

1-0 με τον Τζανδάρη

Ο Ιωνικός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 13ο λεπτό όταν ο Άοσμαν με ωραία ενέργεια άδειασε τον αντίπαλό του και σούταρε, με τον Σαράνοφ να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά ο Τουράμ δεν πρόλαβε για λίγο να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Στο ίδιο λεπτό μάλιστα η Λαμία προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Προβυδάκη να αποχωρεί τραυματίας και τον Βύντρα να τον αντικαθιστά. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Λαμία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Τζανδάρη, ο οποίος έπιασε ένα διαγώνιο σουτ, νικώντας τον Χουτεσιώτη για το 1-0. Σκορ που διατηρήθηκε ως το ημίχρονο, με τον Ιωνικό να έχει άλλη μια καλή στιγμή στο τέλος του πρώτου μέρους όταν ο Μαχαίρας με μια κούρσα πέρασε δύο αντιπάλους βγάζοντας την παράλληλη για τον Τουράμ, με τους αμυντικούς της Λαμίας να απομακρύνουν.

Ρόμανιτς και Νούνιες διαμόρφωσαν το τελικό 3-0

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και πέντε λεπτά αργότερα η Λαμία βρήκε και δεύτερο γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Ρόμανιτς, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου γράφοντας το 2-0. Η Λαμία, που είχε το πάνω χέρι πλέον, ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έφτασε και σε ένα τρίτο τέρμα έπειτα από σουτ του Νούνιες, με το 3-0 να διατηρείται ως το τέλος.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Μανουσάκης, Καραμάνος, Νούνιες, Μαρτίνεθ

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Βαφέας, Λέιτε, Ρομαό, Μπάσα, Ματσούκας, Μαχαίρας, Αοσμάν, Τουράμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ