ΠΑΟΚ – «Μέσα» ο Ροντρίγκο, «έρχονται» Ολιβέιρα και Κρέσπο

ΠΑΟΚ – «Μέσα» ο Ροντρίγκο, «έρχονται» Ολιβέιρα και Κρέσπο

Ο Ροντρίγκο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και οι Ολιβέιρα και Κρέσπο να ανεβάζουν στροφές ενόψει της ρεβάνς με την Μποέμιαν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης ρεβάνς στην Τούμπα με την Μποέμιαν για τον για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ευχάριστα τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς είδε τους Νέλσον Ολιβέιρα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Από την άλλη πλευρά ο Ροντρίγκο γυμνάστηκε κανονικά και ξεπέρασε το χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα βέβαια ήταν αυξημένης έντασης και ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν αφορούσε την τακτική, το δημιουργικό κομμάτι, την ανάπτυξη και την πίεση ψηλά. Το τελευταίο μέρος του προγράμματος περιελάβανε ελεύθερο παιχνίδι σε μικρό γήπεδο. Ακόμα οι αμυντικοί δούλεψαν ξεχωριστά στο ανασταλτικό κομμάτι σε συνθήκες έντασης.

Επόμενη προπόνηση θα είναι την Τρίτη (10/08) και ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ