Βέλγος στόπερ αποφασίζει την Τετάρτη για το μέλλον στην Ελλάδα

Βέλγος στόπερ αποφασίζει την Τετάρτη για το μέλλον στην Ελλάδα

Σύμφωνα με Βελγικό δημοσίευμα ο Ζερεμί Ταραβέλ έχει πρόταση από ελληνική ομάδα και σύντομα αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με Βελγικά δημοσιεύματα ο Ζερεμί Ταραβέλ έχει πρόταση από ελληνική ομάδα και αναμένεται να εξετάσει την πρόταση μέχρι την Τετάρτη.

Μετά την αποχώρηση του από Σερκλ Μπριζ ήταν και συμπαίκτης με τον Χατζηϊσαΐα. Πλέον αναζήτα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θέλει να φύγει από το Βελγικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο εξωτερικό στα 34 του χρόνια πλέον.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μάλιστα πέτυχε και 2 γκολ και μοίρασε και 3 ασίστ.

Στο παρελθόν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει από Λιλ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Λόκερεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γάνδη και Σιόν.

Συνολικά στην καριέρα του σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί μετρά 313 εμφανίσεις και έχει σκοράρει και 29, ενώ έχει μοιράσει και 12 ασίστ. Ακόμα έχει αγωνιστεί και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο Champions και το Europa League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ