Παναθηναϊκός – Η Γκιρεσούνσπορ ανακοίνωσε τον Σανκαρέ

Παναθηναϊκός – Η Γκιρεσούνσπορ ανακοίνωσε τον Σανκαρέ

Ο Σενεγαλέζος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Οριστικά στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος χαφ ανήκει επίσημα στο δυναμικό της Γκιρεσούνσπορ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Ο Σανκαρέ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών. Οι απολαβές του 32χρονου μέσου θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό που ξεπερνά τις αποδοχές που είχε στον Παναθηναϊκό.

Η «πράσινη» ΠΑΕ είχε δώσει εξαρχής τη συγκατάθεση της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού ο Σανκαρέ δεν υπολογιζόταν στον προγραμματισμό του Γιοβάνοβιτς.

Σε πρώτο χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν θα εισπράξει χρήματα για την παραχώρηση του Σανκαρέ.

Στη συμφωνία με τη Γκιρεσούνσπορ έχουν προβλεφθεί διάφορα μπόνους και αν ο Σανκαρέ πιάσει τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχών, το Τριφύλλι θα εισπράξει μέχρι 200.000 ευρώ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Γκιρεσούνσπορ, ο Σανκαρέ αποχαιρέτησε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού με μήνυμα στο Instagram:

«6 μήνες μόνο, αλλά τόσες αναμνήσεις και συναισθήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα συναισθήματα. Ευχαριστώ και όλους του οπαδούς, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκα αυτή την περιπέτεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ