«Ο ΠΑΟΚ και μία ιταλική ομάδα για τον Μπάρκα»

«Ο ΠΑΟΚ και μία ιταλική ομάδα για τον Μπάρκα»

Η άφιξη του Τζο Χαρτ στη Γλασκώβη στέλνει οριστικά τον Βασίλη Μπάρκα στην έξοδο της Σέλτικ.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει τεθεί εκτός πλάνων από τη Σέλτικ εδώ και μέρες, αλλά και όσοι αμφέβαλλαν το αντιλήφθηκαν μετά την άφιξη του Άγγλου Τζο Χαρτ στη Γλασκώβη, με μεταγραφή από την Τότεναμ.

Είκοσι μέρες πριν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Μπάρκας πρέπει να εξετάσει τις επιλογές για το μέλλον του, εάν δεν θέλει να κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Σύμφωνα με σκωτσέζικες ιστοσελίδες που ασχολούνται με θέματα της Σέλτικ, για τον Μπάρκα υπάρχει ενδιαφέρον από την Τούμπα.

Επισήμως ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει για τερματοφύλακα και στηρίζει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά μάλλον τα τραγικά λάθη του στο πρώτο παιχνίδι του Γ’ προκριματικού γύρου του Κόνφερεντς με τη Μποέμιαν, προκαλούν δεύτερες σκέψεις. Ειδικά εάν στο τέλος κοστίσουν τον αποκλεισμό…

Πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του στη διεκδίκηση αφού οι σκωτσέζικες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι τον Μπάρκα παρακολουθεί και μία ελληνική ομάδα, χωρίς να την κατονομάζουν.

Στο μεταξύ, άλλη ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Μπάρκας είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, αλλά η ιστορία δεν έχει βάση, διότι στο ΟΑΚΑ βρίσκεται από τον Ιούλιο ο Σέρβος Στάνκοβιτς και έχει πάρει τη φανέλα με το Νο.1.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ