
Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Ρεν για την απόκτηση του 22χρονου Γαλλοαλγερινού μεσοεπιθετικού.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φαίνεται ότι δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο… κατώφλι του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 22χρονου Γαλλοαλγερινού μεσοεπιθετικού της Ρεν, Ραφίκ Γκιτάν.
Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη καριέρα του από την Χάβρη, απ’ όπου και η Ρεν τον αγόρασε το 2018, καταβάλλοντας το ποσό των 8.000.000 ευρώ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Μποαβίστα.
Ο Γκιτάν έχει ύψος 1.64 και διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή τεχνική του κατάρτιση. Ο Άκης Μάντζιος είχε ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού.
Αυτός φαίνεται ότι είναι ο 22χρονος Γαλλοαλγερινός, καθώς ο Άρης έχει έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με την Ρεν για την απόκτηση του.