Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Τάσο Χατζηγιοβάνη και Αλτάι

Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Τάσο Χατζηγιοβάνη και Αλτάι

Τούρκος δημοσιογράφος έστειλε πρόωρα τον Χατζηγιοβάνη στη Σμύρνη, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Εγκέ Εγκίν έγραψε το βράδυ της Τρίτης στο Twitter ότι η Αλτάι συμφώνησε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει την Πέμπτη για τη Σμύρνη, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Την ίδια ώρα που ο Τούρκος tweetαρε, ο Χατζηγιοβάνης ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ. Ο 24χρονος εξτρέμ έχει αρχίσει τη σεζόν με μεγάλη διάθεση και δεν δείχνει άνθρωπο ο οποίος μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του.

Περαιτέρω, το δεδομένο είναι πως για να μεταβεί ο Χατζηγιοβάνης στην Τουρκία, πρέπει προηγουμένως η Αλτάι να πληρώσει στον Παναθηναϊκό τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Αυτός ο όρος δεν έχει εκπληρωθεί μέχρι στιγμής, οπότε και ο διεθνής επιθετικός δεν έχει το δικαίωμα να φύγει.

Μία άλλη παράμετρος είναι ότι η ρήτρα ισχύει μέχρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου. Μετά καθίσταται ανενεργή. Άρα, αν η Αλτάι δεν καταβάλλει τα χρήματα μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία, μετά η διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό αρχίζει από μηδενική βάση.

Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός παραχωρεί τον παίκτη μόνο με την κάλυψη της ρήτρας, που εφόσον συμβεί δεν έχει περιθώριο αντίδρασης. Μετά τις 12/8, το Τριφύλλι έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ