Καστίγιο: «Εγώ πρότεινα τον Αντούνα στον Ολυμπιακό»

Καστίγιο: «Εγώ πρότεινα τον Αντούνα στον Ολυμπιακό»

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε για την υπόθεση του 23χρονου Μεξικανού εξτρέμ.

Ο Νέρι Καστίγιο είναι ο άνθρωπος πίσω από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ουριέλ Αντούνα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εργάζεται ως μάνατζερ και τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μεξικό ότι αυτός πρότεινε τον 23χρονο εξτρέ.

Ο Καστίγιο τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον Αντούνας, αλλά έκανε λόγο για σύγκλιση απόψεων στο οικονομικό.

Ο Νέρι Καστίγιο, λοιπόν, ο οποίος έχει ξεκινήσει καριέρα μάνατζερ τους τελευταίους μήνες, έχει προτείνει τον Αντούνα στους «ερυθρόλευκους», όπως είπε ο ίδιος με δηλώσεις του σ. Υποστήριξε, δε, πως υπάρχει μία συμφωνία στο οικονομικό, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση.

«Είναι ένα θέμα το οποίο συζητείται τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε μία συμφωνία στο οικονομικό, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση», ανέφερε ο Καστίγιο στον ραδιοφωνικό σταθμό «W Deportes».

Έπειτα, ο Καστίγιο έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη υπόθεση: «Δεν εξαρτάται ούτε από εμένα, ούτε από τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να τον προτείνω, χρειάζεται ο Ολυμπιακός έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Εξαιτίας των αποχωρήσεων πολλών παικτών, η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη, όπως ο Ουριέλ, και μακάρι να κυλήσει καλά η υπόθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ