«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπάμπα – Έχει προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπάμπα – Έχει προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία»

Για ακόμη μια χρονιά η Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει στα πλάνα της τον Ράχμαν Μπάμπα και αναμένεται να δοθεί δανεικός

Η Τσέλσι, όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στα πλάνα της και την νέα σεζόν που έρχεται τον Ράχμαν Μπάμπα και οι άνθρωποι της Τσέλσι σκέφτονται να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Ο Γκανέζος αμυντικός φέτος βρέθηκε στην βασική προετοιμασία της Τσέλσι και μάλιστα πήρε και αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Από το 2015 και μετά δίνεται συνέχεια δανεικός για να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Στις πέντε σεζόν που προηγήθηκαν δύο χρονιές έπαιξε ως δανεικός πάλι στην Γερμανία αυτή την φορά όμως για λογαριασμό της Σάλκε. Το 2019 στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός στην Γαλλική Ρεμς. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Μαγιόρκα.

Πέρσι στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Μπάμπα άφησε καλές εντυπώσεις στους «Θεσσαλονικείς» και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να τον αποκτήσουν ξανά.

Η Τσέλσι έχει προτάσεις για τον δανεισμό του Γκανέζου από μια ομάδα της Γερμανίας, αλλά και από δύο ομάδες της Αγγλίας.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση του Μπάμπα και αν θα επιστρέψει πάλι στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ