«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Ντιέμερς» (vid)

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Ντιέμερς» (vid)

Οι δύο μεγάλοι της Αθήνας φέρονται να τσέκαραν τον 28χρονο Ολλανδό χαφ της Φέγενορντ.

Πάνω στον ίδιο μεταγραφικό στόχο φαίνεται πως έπεσαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ… Γιατί σύμφωνα με την ολλανδική έκδοση του Transfermarkt, οι δύο μεγάλοι της Αθήνας έχουν ασχοληθεί με τον 28χρονο κεντρικό χαφ της Φέγενορντ, Μαρκ Ντιέμερς.

To ολλανδικό tweet αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Χάιντουκ Σπλιτ και η ουγγρική Μολ Φεχεβάρ έχουν ρωτήσει για τον Ολλανδό μέσο, αλλά η Φέγενορντ σκέφτεται να μην τον παραχωρήσει.

Ο Ντιέμερες αποθεραπεύεται από τραυματισμό στο γόνατο και θα ήθελε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του στο Ρότερνταμ. Οπότε, είναι δύσκολο να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, κάτι που συνεπάγεται αλλαγή προσωπικού το οποίο τον φροντίζει, αποθεραπεία και αποκατάσταση σε άλλη πόλη, με άλλους φυσικοθεραπευτές και γιατρούς και πιθανώς, άλλες ιατρικές μεθόδους.

Το tweet αναφέρει ακόμα πως το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ο Ντιέμερς να παραχωρηθεί με δανεισμό τον Ιανουάριο και όχι τώρα.

Η Φέγενορντ απέκτησε πέρυσι τον Ντιέμερς από τη Φορτούνα Σιτάρντ και ο ποδοσφαιριστής ήταν βασικός σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως ο παίκτης είχε 38 συμμετοχές με 2.616 λεπτά, ενώ σκόραρε 3 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

O Ντιέμερς είναι ένας προικισμένος μέσος, με δουλειά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και θεωρείται λύση πρώτης γραμμής για τη Φέγενορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ