Αραούχο σε Ραμίρεθ – «Κανείς δεν πούλησε ιστορία»

Αραούχο σε Ραμίρεθ – «Κανείς δεν πούλησε ιστορία»

Ο Σέρχιο Αραούχο απάντησε στον πρόεδρο της Λας Πάλμας μέσω twitter, καθώς σε συνέντευξη του είπε ότι πούλησε ιστορία για να τα έχει καλά με τους οπαδούς.

Μπορεί η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ να είχε αίσιο τέλος, καθώς είχε μετατραπεί σε σήριαλ, ωστόσο η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της Λας Πάλμας και τον Αραούχο συνεχίζεται.

Μέτα την πώληση του Αραούχο στην Ένωση ο πρόεδρος της Λας Πάλμας τα άκουσε για τα καλά από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήταν εξαρχής αντίθετοι με αυτή την μεταγραφή.

Μάλιστα φαίνεται πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Ραμίρεθ είναι πολύ ενοχλημένος με τον Σέρχιο Αραούχο, καθώς σε συνέντευξη του στον Cadena Ser τόνισε πως ο Αραούχο  πούλησε ιστορία στους οπαδούς της Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ προκειμένου να τα έχει καλά μαζί τους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ραμίρεθ: «Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, αλλά είναι της μόδας να εκνευρίζεσαι με τον πρόεδρο όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες. Κανείς δεν παίρνει μεταγραφή σε μια ομάδα από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά ο Αραούχο θέλησε να πουλήσει την ιστορία του για να τα έχει καλά με τους οπαδούς».

Αυτό βέβαια δεν το άφησε ασχολίαστο ο επιθετικός της ΑΕΚ, καθώς κάτω από την ανάρτηση της συνέντευξης του Ραμίρεθ στο twitter απάντησε στον πρόεδρο της Λας Πάλμας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν πούλησε ιστορία».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ