Τέλος η ρήτρα, φουλάρει για ανανέωση Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Τέλος η ρήτρα, φουλάρει για ανανέωση Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Η διορία για τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ έληξε το βράδυ της Πέμπτης και ο Παναθηναϊκός καλεί τον Χατζηγιοβάνη για νέο κύκλο συζητήσεων προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Όσο κι αν το… προσπάθησαν τα τουρκικά media να στείλουν τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και δεν συνέβη επειδή οι Τούρκοι δεν έδωσαν τα χρήματα της ρήτρας που ήταν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ώστε μετά να διαπραγματευτούν απευθείας με τον παίκτη, δίχως να μπορεί να επέμβει ο Παναθηναϊκός.

Η ρήτρα αποτελεί… παρελθόν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο Παναθηναϊκός είχε βάλει deadline έως το βράδυ της 12ης Αυγούστου για όποια ομάδα ήθελε να πάρει τον Έλληνα διεθνή, κάτι τέτοιο δε συνέβη και πλέον η υπόθεση επιστρέφει σε πράσινα χέρια. Από εδώ και στο εξής όποιος ενδιαφερθεί για τον παίκτη θα πρέπει να μιλήσει από μηδενική βάση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αλλά ο ίδιος ο Παναθηναϊκός σκοπεύει πια να δέσει τον παίκτη με μεγαλύτερο συμβόλαιο και πιθανότατα με μία ακόμα μεγαλύτερη ρήτρα, αφού βλέπει πως το όνομά του μπορεί να «παίξει» για περισσότερες ομάδες από εδώ και στο εξής. Στο τραπέζι υπάρχει ήδη μία πρώτη πρόταση ανανέωσης προς τον Χατζηγιοβάνη, μια πρόταση ωστόσο που δεν είχε ικανοποιήσει τον παίκτη, μιας και η Αλτάι του πρόσφερε τότε μεγαλύτερο συμβόλαιο. Πλην όμως, οι Τούρκοι δεν έφτασαν ποτέ στο 1,5 εκατομμύριο την προσφορά τους προς τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί την αναπροσαρμογή συμβολαίου στον παίκτη, τον εμπιστεύεται αγωνιστικά κάτι που φαίνεται από τα φιλικά – άλλωστε δεν… περισσεύουν και οι εξτρέμ στον Παναθηναϊκό – και θέλει όχι μόνο να τον έχει στο ρόστερ, αλλά να τον διατηρήσει «ζεστό» και με κίνητρα.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι πράσινοι θα ξεκινήσουν νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος είναι ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του και δεν το έχει κρύψει. Δεν… καίγεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, νιώθει καλά με τον ρόλο του, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του. Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ