To10.gr στην Τεργέστη – Τα «ιταλικά» του Γιοβάνοβιτς στον Χατζηγιοβάνη

To10.gr στην Τεργέστη – Τα «ιταλικά» του Γιοβάνοβιτς στον Χατζηγιοβάνη

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην Ιταλία για το φιλικό με τη Μίλαν και το To10.gr σας μεταφέρει ότι συμβαίνει.

Στην Τεργέστη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία ταξίδεψε στην Ιταλία για το σαββατιάτικο φιλικό (14/8) με τη Μίλαν. Η πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε διάρκεια δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε με τσάρτερ που ναύλωσε η ΠΑΕ ειδικά για το ταξίδι.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, αυτό που ξεχώρισε ήταν το τετ-α-τετ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Μετά το τσεκάρισμα των εισιτηρίων, ο Σέρβος προπονητής συνομίλησε με τον 24χρονο επιθετικό, σχεδόν μέχρι την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση του Χατζηγιοβάνη στη φιλοσοφία που θέλει και αφιερώνει πολύ χρόνο για να του εξηγήσει ακριβώς τι θέλει. Άλλωστε, πιστεύει στο ταλέντο του και για αυτό εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει σε ένα χρόνο.

* Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος γνωρίζει και άπταιστα ιταλικά. Θα είναι μία ευκαιρία να φρεσκάρει τις γνώσεις του. Αντίθετα, ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν ακολούθησε και έμεινε στην Αθήνα.

* Οι Αργεντινοί έχουν αδυναμία στο τσάι μάτε, μία ποικιλία που φυτρώνει στη Λατινική Αμερική. Και ο Φακούντο Σάντσες που δεν ταξιδεύει χωρίς… εφόδια, είχε μαζί του ένα σακουλάκι με τσάι, για αυτόν και τον Λούκας Βιγιαφάνιες,

* Την τιμητική του είχε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του ως αντίπαλος και παρότι δεν είχε τον αντίκτυπο που περίμεναν όλοι από το wonder kid της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάποιοι συμπατριώτες του, τον αναγνώρισαν στο αεροδρόμιο.

* Γενικά, το φιλικό με τη Μίλαν αποτελεί θέμα συζήτησης για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανυπομονούν για αυτό το ματς. Έχουν λείψει από το Τριφύλλι αναμετρήσεις με σπουδαίους αντιπάλους

* H ομάδα του Παναθηναϊκού θα προπονηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας, στο στάδιο «Νερέο Ρόκο» της Τεργέστης, εκεί που θα διεξαχθεί το Σάββατο το φιλικό με τη Μίλαν.

* Ζέστη επικρατεί στην Τεργέστη, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Δεν έχει τον καύσωνα της Αθήνας, αλλά σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι πολύ καλύτερες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ