Παντελίδης σε παίκτες : «Πάμε δυνατά και πιο ενωμένοι από ποτέ»

Παντελίδης σε παίκτες : «Πάμε δυνατά και πιο ενωμένοι από ποτέ»

Ο Σάββας Παντελίδης μόλις ολοκληρώθηκε το ματς της Λεωφόρου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό (1-1) επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του τη σημασία που έχει το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Πλατανιά. Ο προπονητής των Αρκάδων θέλησε παράλληλα να χαμηλώσει τους τόνους μετά την επιτυχία κόντρα στους πράσινους και να τους τονώσει ψυχολογικά ενόψει των […]

Ο Σάββας Παντελίδης μόλις ολοκληρώθηκε το ματς της Λεωφόρου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό (1-1) επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του τη σημασία που έχει το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Πλατανιά.

Ο προπονητής των Αρκάδων θέλησε παράλληλα να χαμηλώσει τους τόνους μετά την επιτυχία κόντρα στους πράσινους και να τους τονώσει ψυχολογικά ενόψει των πέντε τελευταίων αγωνιστικών για τη λήξη της φετινής Superleague.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα arcadiasports.gr, o Έλληνας τεχνικός είπε τα εξής στους παίκτες του: «Πάμε δυνατά και πιο ενωμένοι από ποτέ για τα τελευταία πέντε ματς. Το ματς με τον Πλατανιά είναι η αρχή και θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχει περισσότερες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες ακόμη και από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ