«Θέλει 15-18 εκατ. ευρώ για Μανωλά η Νάπολι»

«Θέλει 15-18 εκατ. ευρώ για Μανωλά η Νάπολι»

Η «Repubblica» δίνει συνέχεια στο ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport» για Μανωλά και Ολυμπιακό τονίζοντας πως η Νάπολι θα σκεφτόταν να παραχωρήσει τον Έλληνα αμυντικό με μία πρόταση στα 15-18 εκατ. ευρώ.

«Βόμβα» έριξε η «Corriere dello Sport» καθώς στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου (14/8) κάνει λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στη Νάπολι ώστε να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά. Συνέχεια στην ιστορία δίνει μάλιστα και η «Repubblica» η οποία επιβεβαιώνει την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος και τονίζει πως οι «παρτενοπέι» θα ήταν θετικοί να παραχωρήσουν τον 30χρονο αμυντικό.

Για να συμβεί όμως αυτό, αξιώνουν ένα ποσό στα 15-18 εκατ. ευρώ, περίπου τα μισά χρήματα δηλαδή από όσα έδωσαν (σ.σ. 36 εκατ.) για να τον αποκτήσουν από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2019. Σημειώνεται επίσης πως «αγκάθι» αποτελούν τα τέσσερα εκατ. ευρώ τον χρόνο με τα οποία αμείβεται ο Μανωλάς ωστόσο εκεί θα μπορούσε να βρεθεί λύση λόγω της μεγάλης επιθυμίας του παίκτη για επιστροφή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Οπως φαίνεται λοιπόν, υπάρχει και καπνός και φωτιά στην υπόθεση του Μανωλά, με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος για την υπέρβαση έχοντας σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ