To10.gr στην Τεργέστη – Μάχη ανάμεσα σε τρεις για την επίθεση

To10.gr στην Τεργέστη – Μάχη ανάμεσα σε τρεις για την επίθεση

Μακέντα, Καρλίτος και Ιωαννίδης διεκδικούν τη θέση του μοναδικού προωθημένου στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν.

Στο τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μίλαν στην Τεργέστη στις 21:30. Φυσικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα εκμεταλλευτεί τον υψηλότατο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού για να τεστάρει τη βασική ενδεκάδα του, για τουλάχιστον 70 λεπτά.

Η μεγαλύτερη εκκρεμότητα αφορά τη θέση του μοναδικού προωθημένου στο 4-2-3-1 του Σέρβου προπονητή. Οι Μακέντα και Ιωαννίδης αποθεραπεύτηκαν και διεκδικούν την είσοδο τους στο αρχικό σχήμα, αντί του Καρλίτος. Πάντως, ως φαβορί προβάλλει ο Μακέντα και λόγω… εντοπιότητας.

Στις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σιδεράς θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μαουρίσιο και Ρούμπεν θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και ο Βιγιαφάνιες θα έχει επιτελικό ρόλο, ενώ οι Χατζηγιοβάνης και Ενγκμπακοτό θα είναι οι δύο εξτρέμ.

Ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί φανέλα βασικού από τον Μαουρίσιο, ενώ και ο Σάρλια θα πάρει χρόνο αντί του Σιδερά για να προσαρμοστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ