ΠΑΟΚ – Βλέπει και Μούσα για αντί – Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ – Βλέπει και Μούσα για αντί – Ολιβέιρα

O ΠΑΟΚ έχει ψηλά στην λίστα του τον Πέταρ Μούσα για να πάρει την θέση του τραυματία Νέλσον Ολιβέρια, καθώς θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην αγορά τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς αναμένεται να μπει στο χειρουργείο και θα αργήσει πολύ η επιστροφή του. Ο «δικέφαλος» έχει ψηλά στην λίστα του τον Κροάτη φορ Πετάρ Μούσα.

Ο Μούσα αγωνίζεται στην Σλάβια Πράγας και ξεχωρίζει στην λίστα του ΠΑΟΚ, ώστε να καλύψουν το κενό στην επίθεση. Βέβαια, όλα θα κριθούν από την κατάσταση του Ολιβέιρα και προς το παρόν δεν θα κάνουν καμία κίνηση για να αποκτήσουν τον Κροάτη επιθετικό.

Μόλις ολοκληρωθεί και ο δεύτερος κύκλος των εξετάσεων του Ολιβέιρα και εφόσον τα νέα δεν είναι καλά για τον Πορτογάλο κάτι που στον ΠΑΟΚ απεύχονται από την πρώτη στιγμή, αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Πετάρ Μούσα που θα πλαισιώνει τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή σκέφτονται να κινηθούν για ένα παίκτη με την μορφή δανεισμού.

Ο Πετάρ Μούσα ανήκει στην Σλάβια Πράγας από το 2017, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς είχε δοθεί δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου στην Γερμανία. Μάλιστα κατάφερε να πετύχει 11 γκολ σε 39 αναμετρήσεις και φέτος επέστρεψε πάλι στην Σλάβια Πράγας.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα και από τον χρόνο που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση νέου επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ