Η Πάσος Φερέιρα περιμένει τον Σιμάο πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ

Η Πάσος Φερέιρα περιμένει τον Σιμάο πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ

Οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται πως η Πάσος Φερέιρα είναι διατεθειμένη να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Νταβίντ Σιμαο, αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Η Πάσος Φερέιρα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Νταβίντ Σιμαο από τον Ιανουάριο, καταθέτοντας μάλιστα και επίσημη πρόταση, όμως για να μπορέσει να γίνει η μεταγραφή πρέπει να έχει πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος είναι εδώ και καιρό σε επικοινωνία με την Ένωση, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του, το οποίο τον δεσμεύει για ακόμα ένα χρόνο με τον Δικέφαλο. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα προέκυψαν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, τα οποία έκαναν λόγο για προσφυγή του 31χρονου άσου στη FIFA, κάτι το οποίο το διέψευσαν τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και ο ίδιος.

Όπως αναφέρει το «Mais Futebol», η Πάσος Φερέιρα περιμένει ακόμα τον Σιμάο, καθώς δεν έχει αλλάξει η επιθυμία της και το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι του έχει έτοιμο τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, για να μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα του πρέπει να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ