Ολυμπιακός – «Στην Αθήνα άμεσα ο Ρόνι Λόπες»!

Ολυμπιακός – «Στην Αθήνα άμεσα ο Ρόνι Λόπες»!

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης, Ρόνι Λόπες θα βρίσκεται πιθανότατα την Δευτέρα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Όλα έτοιμα για ένα ακόμη μεγάλο deal του Ολυμπιακού. Όπως αναφέραμε νωρίτερα ο Ολυμπιακός έχει φτάσει ουσιαστικά σε συμφωνία με την Σεβίλλη για τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ταξιδεύει άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή!

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή με την Ισπανική ομάδα έχοντας το “ok” του Ρόνι Λόπες. Και αυτό σε συνδυασμό με τις κινήσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να είμαστε πλέον προ των πυλών της οριστικής μεταγραφής του σπουδαίου Πορτογάλου άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό με την μορφή δανεισμού έχοντας και μια ιδιαίτερα υψηλή οψιόν αγοράς που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρόνι Λόπες, εφόσον όλα κυλήσουν καλά και στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφής, θα προσφέρει μια λύση από το πάνω-ράφι στον Πέδρο Μαρτίνς «ξεκλειδώνοντας» σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη τεράστια κίνηση της διοίκησης Μαρινάκη που αποδεικνύει περίτρανα, για πολλοστή φορά, πως τα λόγια γίνονται πράξεις.

Παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την οικονομική ζημιά ο Ολυμπιακός προχωρά σε μια μεταγραφή που είναι ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα.

Εν αναμονή λοιπόν των τελικών εξελίξεων με τον Ρόνι Λόπες που είναι η αρχή του μεταγραφικού ντεμαράζ των Πειραιώτων στην καλοκαιρινή περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ