Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξένταρ Πρίγιοβιτς είναι από τους βασικούς υποψήφιους του ΠΑΟΚ για την επίθεση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα αλλάζει τον προγραμματισμό στον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι υποχρεωμένος πλέον να κινηθεί και για την απόκτηση ενός επιθετικού. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, μία από τις οποίες είναι και ο Τσούμπα Άκπομ ωστόσο φαίνεται πως ένα άλλος πρώην είναι ψηλά στη λίστα.

Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και όπως αναφέρει η «Live Sport» απασχολεί τον Δικέφαλο αφού έχει και πάρα πολλούς υποστηρικτές εντός ομάδας. Με πρώτο και καλύτερο τον Ραζβάν Λουτσέσκου που εκτιμά ιδιαίτερα την ποδοσφαιρική του αξία.

Οι Πολωνοί σε χθεσινό (15/8) τους δημοσίευμα βέβαια έβαζαν στο κόλπο και άλλες ελληνικές ομάδες, χωρίς να τις κατονομάζουν, αλλά είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σέρβο άσο που έχει ιδιαίτερο δέσιμο και με τον κόσμο της ομάδας.

Κάτι περισσότερο δεν φαίνεται να υπάρχει μέχρι στιγμής ωστόσο ο χρόνος πιέζει πολύ τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στην υπόθεση να είναι άμεσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ