Δ. Καμμένος για το «ντου» του ένοπλου Σαββίδη: «Χάθηκε η μαγεία κι έμεινε η μαφία»

Δ. Καμμένος για το «ντου» του ένοπλου Σαββίδη: «Χάθηκε η μαγεία κι έμεινε η μαφία»

Σκληρή κριτική από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ στην κίνηση του Σαββίδη να «μπουκάρει» ένοπλος στο γήπεδο και καταγγελίες για παρατυπίες με τα εισιτήρια.

Πολύ σοβαρές καταγγελίες, αναφορικά με παρατυπίες που φέρεται να έλαβαν χώρα σχετικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ έκανε λόγο ο Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μίλησε για «σκιώδες παρασκήνιο» και παράλληλα σχολιάζοντας το «ντου» του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «χάθηκε η μαγεία του ποδοσφαίρου, κι έμεινε η μαφία»!

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας την τοποθέτησή του, σημείωσε για όσα συνέβησαν στην Τούμπα: «Χάθηκε η μαγεία του ποδοσφαίρου, κι έμεινε η μαφία. Απαγορεύεται να κυκλοφορείς με όπλο μέσα στο γήπεδο, ο οποιοδήποτε, ακόμα κι ο αστυνομικός. Όλα αυτά έχουν πυροδοτηθεί μετά τη μεταμεσονύχτια απόφαση της ΕΠΟ. Δεν την κρίνω, βγήκε αργά, μιλάμε για Ελληνική Δικαιοσύνη, ωστόσο είχαμε καταγγελίες ότι τα εισιτήρια τυπώθηκαν την Κυριακή. Η καταγγελία που έχω εγώ είναι πιο αυστηρή, καταγγέλλουν ότι γύρισαν τις ημερομηνίες. Δεν μπορείς να τυπώσεις την Κυριακή, είναι παράνομο, δε μπορείς να θεωρήσεις κάτι από πριν, πρόκειται για παραβίαση φορολογικών κανόνων, έχω καταγγελία ότι γύρισαν τις ημερομηνίες στο ηλεκτρονικό σύστημα, είναι παρανομία, είναι ΔΟΥ, δε μπορεί να παρανομήσει. Μπορώ σαν Σύλλογος να προνοήσω, αλλά δε μπορώ να παρανομήσω».

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι υπάρχει «πόλεμος» Βορρά-Νότου, ήταν σαφής λέγοντας πως: «Οι Έλληνες αγαπιούνται και το έδειξαν με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αλλά και με τους στρατιωτικούς. Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κόντρα απλώς».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον όρο «μαφία» που χρησιμοποίησε και τις καταγγελίες που δημιουργούν ζήτημα ότι κάποιοι δουλεύουν υπέρ του Σαββίδη, είπε: «Αν δεν ισχύει η καταγγελία ζητώ συγνώμη. Αν ισχύει δε μπορεί να παρανομήσει όμως, πρόκειται για φορολογική παράβαση.  Απλώς γενικά φαίνεται ότι δεν υπάρχει μαγεία στον αθλητισμό. Υπάρχει μεγάλη πίεση λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο κόσμος πάει στο γήπεδο και ξεδίνει, η κοινωνία πρέπει να ηρεμήσει, και πρώτα από όλους εμείς οι πολιτικοί».

Ο κ. Καμμένος κλήθηκε να πάρει θέση και για το κατά πόσο θεωρεί σωστή τη διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε: «Λυπάμαι τους ανθρώπους που είναι γύρω από τις ομάδες, την όλη αυτή οικονομία. Εφόσον διακοπεί το πρωτάθλημα θα πεινάσει κόσμος, και όλα αυτά για μερικούς θερμοκέφαλους». Ενώ σχολιάζοντας την κίνηση του Σαββίδη να μπει με το όπλο στο γήπεδο, τόνισε: «Βγήκε εκτός εαυτού. Έπρεπε οι σύμβουλοί του να τον αποτρέψουν από το να κάνει την κίνηση. Ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια προσπάθησε – έπρεπε οι άνθρωποί του να τον κρατήσουν. Οσο κι αν αδικείσαι δεν μπαίνεις μέσα. Μένει να δούμε εάν θα  ηρεμήσει η κατάσταση, πρέπει να βάλει μυαλό, δεν είναι σκορποχώρι η Ελλάδα. Αν υπάρξει συνέχεια σε όλο αυτό θα είμαστε συνέχεια στα χαρακώματα».

Τέλος, όταν κλήθηκε να δώσει απάντηση στην ερώτηση των παρουσιαστών εάν «η κυβέρνηση «παίζει μπάλα» με τον Ιβάν», σημείωσε ότι: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα Μέσα του Ιβάν στηρίζουν την κυβέρνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ