Ολυμπιακός – Δεν έχει αλλάξει τίποτα με Μανωλά

Ολυμπιακός – Δεν έχει αλλάξει τίποτα με Μανωλά

Οι Ιταλοί επιμένουν, στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν σενάρια για συμφωνία Ολυμπιακού - Μανωλά, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Στην Ιταλία συνεχίζουν να διατηρούν το θέμα Μανωλά για τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά. Και να γράφουν σε καθημερινή βάση για ενδιαφέρον, να μιλούν με ποσά, να κάνουν λόγο για ένα θέμα που παραμένει… ζωντανό.

Την τελευταία ώρα, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει σενάρια και στην Ελλάδα που κάνουν λόγο για οριστικό deal μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι για τη μεταγραφή του διεθνή αμυντικού στον Πειραιά. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Είναι ξεκάθαρο και τονίζεται με κάθε τρόπο από πηγές του Ολυμπιακού πως θέμα Μανωλά δεν υπάρχει. Πόσο μάλλον οριστικό deal για την απόκτησή του και την επιστροφή του στον Πειραιά.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστική και η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά στα social media, ο οποίος με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τονίζει πως ούτε συμφωνία υπάρχει για επιστροφή του Μανωλά, ούτε κοντά είναι ο Ολυμπιακός σε κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ