Δύο Σκανδιναβούς από την Ολλανδία εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)

Δύο Σκανδιναβούς από την Ολλανδία εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Σουηδός μέσος της Γκρόνινγκεν, Ραμόν Λούντκιβστ και ο Νορβηγός άσος της Φίτεσε, Σόντρε Τρόνσταντ, προτάθηκαν και εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επιταχύνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση αφού το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και τα κενά στο ρόστερ του είναι ακόμη πολλά. Πολλοί ποδοσφαιριστές προτείνονται καθημερινά αλλά ελάχιστα είναι τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα.

Δύο παίκτες πάντως που έχουν προταθεί και φαίνεται πως εξετάζονται σοβαρά από τους «πράσινους», είναι ο Σουηδός μέσος της Γκρόνιγκεν, Ραμόν Λούντκβιστ και ο Νορβηγός μέσος, Σόντρε Τρόνσταντ της Φίτεσε. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι βασικοί στις ομάδες τους και με γεμάτες χρονιές.

Ο πρώτος, ο οποίος έχει και περισσότερες επιθετικές αρετές είναι 25 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της PSV. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας και στην Γκρόνιγκεν βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019. Συνολικά μετράει 114 παιχνίδια με 15 γκολ και 25 ασίστ σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Όσο για τον Τρόνσταντ που σε έξι μέρες κλείνει τα 26 του χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σταρτ ενώ έχει και 1 συμμετοχή με την Εθνική Νορβηγίας. Ακολούθησε η Χάντερσφιλντ όπου δεν μπόρεσε όμως να προσαρμοστεί και επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Χάουγκεσουντ. Το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή για τη Φίτεσε και σε 149 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και της Νορβηγίας μετρά συνολικά 6 γκολ και 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ