Παναθηναϊκός – Λούντκβιστ και αριστερός εξτρέμ «στριμώχνουν» τον Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός – Λούντκβιστ και αριστερός εξτρέμ «στριμώχνουν» τον Βιγιαφάνιες

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άρχισε βασικός την προετοιμασία, όμως οι μεταγραφές διαμορφώνουν νέα δεδομένα στο ρόστερ.

Η επικείμενη ένταξη του Ρομάν Λούντκβιστ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δημιουργεί νέα δεδομένα στο ρόστερ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε την απόκτηση του Σουηδού επιτελικού μέσου για τον χρησιμοποιήσει στη θέση πίσω από τον επιθετικό, στο σύστημα 4-2-3-1 που εφαρμόζει.

Εκεί αγωνίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα αναγκαστεί να «μετακομίσει». Σε πρώτη φάση και τουλάχιστον μέχρι την έλευση ενός ποιοτικού αριστερού εξτρέμ, ο Αργεντινός θα παίξει στα άκρα της επίθεσης, όπου τον τοποθέτησε ο Γιοβάνοβιτς στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν.

Ο χώρος δεν είναι άγνωστος στον Βιγιαφάνιες. Αντίθετα, ο «Βίγια» ξεχώρισε ως δεξιός εξτρέμ στην πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό, επί Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ πέρυσι στις λιγοστές καλές εμφανίσεις του, ο Μπόλονι τον είχε ως ακραίο επιθετικό.

Βέβαια, οι δύο μεταγραφές ενδεκαδάτων παικτών που περιμένει ο Γιοβάνοβιτς, θα δυσκολέψουν τη ζωή του Βιγιαφάνιες. Γιατί ο Αργεντινός, ο οποίος επέστρεψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να αναδειχτεί στον ηγέτη του Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί να παλέψει για να παίξει βασικός.

Ουσιαστικά, τέσσερις παίκτες (Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες και ο νεοαποκτηθείς αριστερός εξτρέμ) θα διεκδικήσουν τρεις θέσεις, αυτές πίσω από τον επιθετικό στο 4-2-3-1 του Γιοβάνοβιτς. Ο Βιγιαφάνιες θα έπρεπε να έχει το πλεονέκτημα, επειδή συμμετείχε στην προετοιμασία, αλλά με την απόδοση του μέχρι τώρα δεν δικαιολογεί το γεγονός πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ