Μιτρίτα και Σίντκλεϊ – Ποιοι είναι οι δύο νέοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ (pics, vids)

Μιτρίτα και Σίντκλεϊ – Ποιοι είναι οι δύο νέοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ (pics, vids)

Τα ονόματα των Αλεξάντρου Μιτρίτα και Σίντκλεϊ εξετάζει ο ΠΑΟΚ, με τον δεύτερο να προορίζεται ως δεύτερη λύση πίσω από τον Μπορίλ.

Ο Ρουμάνος εξτρέμ Αλεξάντρου Μιτρίτα, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ με τη φανέλα της αμερικανικής New York FC και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Σίντκλεϊ της Ντινάμο Κιέβου εξετάζονται από τον ΠΑΟΚ, με τον δεύτερο να λογίζεται ως εφεδρική λύση, αν υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεση Μπορίλ με τη Σλάβια Πράγας.

Η περίπτωση Μίτριτα

Ο Μίτριτα ξεκίνησε από την Βιτορούλ Κοστάντζα, για δυο χρόνια (2015-2017), πέρασε για λίγο από την Ιταλία και την Πεσκάρα,όπου «έγραψε 6 γκολ και 2 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις,πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για την Κραϊόβα.

Εκεί έκανε ένα καλό πέρασμα, με 60 συμμετοχές, συμειώνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ. Οι εμφανίσεις του «τράβηξαν» τα βλέμματα της New York FC που τον έκανε δικό της τον Φεβρουάριο του 2019, δαπανώντας 8 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, για να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Έχει προλάβει να σκοράρει 18 φορές και να δώσει 7 ασίστ σε 49 παιχνίδια με τη φανέλα της.

Η πανδημία του κορωνοϊού και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στις ΗΠΑ, σε συνυασμό με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, τον ανάγκασαν να ψάξει αλλού επαγγελματική στέγη προσωρινά, και βρέθηκε τελικά δανεικός στην Αλ Αχλί.

«Είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουμε και μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια τους τελευταίους 18 μήνες. Όμως, δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, οπότε από ανθρώπινη άποψη, θέλαμε να σεβαστούμε τις επιθυμίες του να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του», είχε πει ο αθλητικός διευθυντής της NYCFC, Ντέιβιντ Λι.

Στον αραβικό σύλλογο μέτρησε 30 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ, αλλά παρότι στο συμβόλαιο του υπήρχε ρήτρα αγοράς του, πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες αποχαιρετώντας τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ρουμάνος, που έχει υπάρξει 13 φορές διεθνής, είναι έχει ύψος 1.67, μπορεί να παίξει και στο δεξί «φτερό» λόγω της ικανότητάς του και με το άλλο πόδι.

Ο Σιντκλεϊ που υπέδειξε ο μπαμπάς Μιρτσέα

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει και την περίπτωση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Σίντκλεϊ, που αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η βελτίωση του Μικολένκο τον έφερε πιο πίσω στο ροτέισον και υποδείχθηκε για τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», από τον πατέρα του.

Ο Σίντκλεϊ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Παραναένσε (108 συμ, 8 γκολ, 7 ασίστ), συνέχισε ως δανεικός στην Κορίνθιανς (34 συμ, 2 γκολ, 2 ασίστ) και αποκτήθηκε το 2018 από την Ντιναμό Κιέβου (33 συμ, 3 γκολ, 3 ασίστ) έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Για να προχωρήσει το θέμα του Σίντκλεϊ θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αποχωριστεί δύο ξένους, με τον Ουάρντα να είναι ο ένας που δεν υπολογίζεται, ενώ η υπόθεση Μπορίλ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ