Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε : Η φωτογραφία με τον Κούτρη και του μήνυμα του Γιακουμάκη

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε : Η φωτογραφία με τον Κούτρη και του μήνυμα του Γιακουμάκη

Την καλύτερη απάντηση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην Τούμπα με την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο έδωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία και μόλις τέσσερις λέξεις.

Η εικόνα της εισβολής του ενόπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και η διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έκανε το γύρο του κόσμου. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, με τον Βιερίνια να προσπαθεί να σώσει τα ασυμμάζευτα, κάνοντας νόημα στον Σαββίδη πως οι παίκτες δεν θα αποχωρήσουν στο γήπεδο. Η κατάληξη; Το ματς διακόπηκε οριστικά και θα κριθεί στα δικαστήρια και το πρωτάθλημα διακόπηκε επ’ αόριστον με κυβερνητική απόφαση.

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε; Σίγουρα όχι. Και σίγουρα αυτό το ποδόσφαιρο δεν θέλουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να αναρτά στο Insta Story μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Λεονάρντο Κούτρη στο Καραϊσκάκη και το μήνυμα «αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε». Η καλύτερη απάντηση από τον επιθετικό της ΑΕΚ, που έζησε δια ζώσης τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ