Άρης- Στη λίστα και ο Σίντνεϊ (vid)

Άρης- Στη λίστα και ο Σίντνεϊ (vid)

O 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπέτις είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους.

Ο Σίντνεϊ Ντα Σίλβα Τζούνιορ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Άρη, σε ότι αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Μπέτις πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, που, μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την άμυνα των κιτρινόμαυρων, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ισπανική ομάδα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, όμως, το μέχρι τώρα «αγκάθι» στις πρώτες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, είναι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Το θέμα έχει αναλάβει προσωπικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης δεν έχει εγκαταλείψει και την περίπτωση του Σουηδού Μπρόνσον.

Εξελίξεις, πάντως, θα πρέπει να αναμένονται τις επόμενες μέρες, καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα κενά στο ρόστερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ