«Ο άνθρωπος που πήρε Τζιοβίνκο στο Τορόντο, τον θέλει πάλι στην Κολούμπους» (pic)

«Ο άνθρωπος που πήρε Τζιοβίνκο στο Τορόντο, τον θέλει πάλι στην Κολούμπους» (pic)

Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή για ομάδα του MLS - Όλα τα δεδομένα

Νέα σενάρια για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο έρχονται από την Ιταλία, καθώς μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον παίκτη, νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα σήμερα (22/8) μιλούν για ενδεχόμενη επιστροφή του έμπειρου άσου στις ΗΠΑ και το MLS.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα, ο πρόεδρος της Κολούμπους Κρου, Τιμ Μπεζμπατσένκο, θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Τζιοβίνκο. Οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει στην Τορόντο το 2015, ενώ το 2017 κατέκτησαν και το νταμπλ μαζί. Ο Μπεζμπατσένκο φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού στην Κολούμπους Κρου.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η Κολούμπους έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία και τις επαφές για να πείσει τον Τζιοβίνκο να υπογράψει στον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζιοβίνκο είναι ελεύθερος τώρα, καθώς έχει αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ και το όνομά του «παίζει» εδώ και πολύ καιρό στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ