Ιμπαγάσα : «Αυτά που έγιναν στην Τούμπα δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ιμπαγάσα : «Αυτά που έγιναν στην Τούμπα δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Άριελ Ιμπαγάσα σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Υπάρχει μία σύγχυση. Νομίζω ότι θα γίνει μία συνάντηση με τη FIFA αυτές τις ημέρες, αλλά αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Η εικόνα που βγήκε την επόμενη ημέρα δεν είναι καλή ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για την Ομοσπονδία. Έχουν γίνει διάφορα στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που εξετάζονται και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκα για το πως ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα:

«Είχε παιχνίδι ο Ολυμπιακός στην Κρήτη και πριν απογειωθούμε είδαμε κάποια πράγματα. Όλα έγιναν όταν φύγαμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην καινούργια του εμπειρία ως προπονητής: «Ειλικρινά, δεν έχει περάσει πολύς καιρός που είμαι προπονητής. Τώρα, καταλαβαίνω ότι το να είσαι προπονητής είναι περίπλοκο. Όταν παίζεις είναι πιο ωραίο. Επίσης, όταν τελειώνει η προπόνηση και είσαι προπονητής πρέπει να σκεφτείς διάφορα πράγματα, αλλά μου αρέσει αυτή η εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ