«Ο Παναθηναϊκός και η Γκρόνιγκεν βρίσκουν λύση για τον Λούντκβιστ»

«Ο Παναθηναϊκός και η Γκρόνιγκεν βρίσκουν λύση για τον Λούντκβιστ»

Η ολλανδική ιστοσελίδα «vi.nl» γράφει ότι ο Σουηδός χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η 8λεπτή συμμετοχή του Ραμόν Λούντκβιστ στο παιχνίδι της Γκρόνιγκεν με την Ουτρέχτη το Σάββατο, για τη 2η αγωνιστική της Eredivisie, ενδέχεται να ήταν η τελευταία του.

Γιατί η ολλανδική ιστοσελίδα «vi.nl» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός και η Γκρόνιγκεν απέχουν ελάχιστα από μία συμφωνία για την παραχώρηση του Σουηδού χαφ.

Το δημοσίευμα γράφει πως επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ρευστότητα, πρότεινε τον δανεισμό του 24χρονου μέσου, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και η Γκρόνιγκεν αποδέχτηκε την πρόταση.

«Ο Λούντκβιστ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα» τονίζει ο Ολλανδός δημοσιογράφος, επισημαίνοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει ήδη στους όρους της συνεργασίας του.

Πλέον, φαίνεται πως απομένουν μόνο μερικές διαδικαστικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal και στα επόμενα 24ώρα, ο Σουηδός μέσος θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις αναφορές στην Ολλανδία, η οψιόν αγοράς στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γκρόνιγκεν θα ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ