Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Τσούμιτς

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Τσούμιτς

Η ομάδα του Βελιγραδίου καλοβλέπει την περίπτωση του Σέρβου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Ο Νίκολα Τσούμιτς επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το δανεισμό του πέρσι στην Σπόρτινγκ Χιχόν και έλαβε μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ερυθρός Αστέρας, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα τον 22χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν τον επαναπατρισμό του Τσούμιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Σερβία με τη Ραντνίτσκι.

Ο νεαρός εξτρέμ είχε αγωνιστεί σε 35 ματς με την Ραντνίτσκι και είχε 17 γκολ και 5 ασίστ, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 31 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ Χιχόν και είχε απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.400 λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά έχει αγωνιστεί μόνο σε φιλικά παιχνίδια. Δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ