Λύση Ανχιλέρι για αριστερά στον Ολυμπιακό – Στο κάδρο ξανά ο Φαρές (Vids)

Λύση Ανχιλέρι για αριστερά στον Ολυμπιακό – Στο κάδρο ξανά ο Φαρές (Vids)

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει σε υψηλά ράφια για τα άκρα. Στο τραπέζι 27χρονος αριστερός μπακ της Ρίβερ Πλέιτ Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι. Νέα πρόταση για τον «φευγάτο» Μοχάμεντ Φαρές.

Μπήκαμε και επίσημα στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών σε όλη την Ευρώπη. Ακριβώς 7 ημέρες, που αναμένεται να ταρακουνήσουν το άνευρο φέτος μεταγραφικό ευρωπαϊκό παζάρι, καθώς σχεδόν όλοι περιμένουν τις κινήσεις και τις… ευκαιρίες της «τελευταίας στιγμής». Με τον Ολυμπιακό να αποτελεί παραδοσιακό ισχυρό «παίκτη» στις τελευταίες ημέρες κάθε μεταγραφικού φινάλε. Κάτι που προφανώς και ισχύει και φέτος. Με τους Ερυθρόλευκους να είναι ενεργοί στην αγορά και να ετοιμάζουν τις κινήσεις τους.

Είναι σαφές ότι στον Πειραιά κινούνται σε πολλά επίπεδα. Φτάνουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ, γίνονται συζητήσεις, αλλά το βασικό ζητούμενο για τους πρωταθλητές είναι ένα: Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ υψηλού επιπέδου. Ενός παίκτη που θα αποκτηθεί για να διεκδικήσει θέση βασικού από τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και φυσικά θα «πιέσει» τον Μολδαβό να εξελιχθεί ακόμη ταχύτερα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ονόματα που δεν αφήνουν αδιάφορους τους Ερυθρόλευκους: Ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι και ο Μοχάμεντ Φαρές.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΧΙΛΕΡΙ

Για τον Ανχιλέρι, που αποτελεί «νέο» όνομα για τον Ολυμπιακό, οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως έχει γίνει προεργασία. Πέραν του ότι ο 27χρονος (15/03/1994) μπακ της Ρίβερ Πλέιτ έχει προταθεί, άρα είναι διαθέσιμος προς μεταγραφή, είναι και μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει λόγω ηλικίας, παραστάσεων, στιλ παιχνιδιού, σωματοδομής, αλλα και επειδή έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο (ιταλικό) και δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Ο ύψους 1.85 μ. Αργεντινός μπακ έχει 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 8 ασίστ φέτος με τη φανέλα της Ρίβερ πλέιτ σε όλες τις διοργανώσεις και παίζει με την ίδια άνεση, τόσο ως αριστερός μπακ σε 4άδα όσο και ως full back σε σχήμα με 3 στόπερ. Το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ λήγει σε έναν χρόνο και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του παρουσιάζεται εξετάζεται. Κυρίως για τις απαιτήσεις της ομάδας του. Η οποία, ωστόσο, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά και τον αποκλεισμό-σοκ από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για τον Ανχελέρι έδειξαν ενδιαφέρον η Μαρσέιγ, η Θέλτα και η Λάτσιο. Εκαναν κρούση στη Ρίβερ, αλλά μέχρι στιγμής καμία δεν έχει προχωρήσει την υπόθεση. Μια υπόθεση που είναι δύσκολη, αλλά που εφόσον μπορεί να γίνει, ο Ολυμπιακός θα την προσπαθήσει.

Η «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΤΟΥ ΦΑΡΕΣ

Για τον  Μοχάμεντ Φαρές τα  πράγματα είναι απλά. Ο 25χρονος (15/02/1996) διεθνής Αλγερινός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Μοχάμεντ Σάρι στη Λάτσιο (σ.σ. για αυτό εξετάζεται ο Ανχιλέρι…) ενώ και ο ίδιος έχει δείξει ενδιαφέρον αποχώρησης από την ομάδα της Ρώμης. Η υπόθεσή του δεν είναι άγνωστη στον Ολυμπιακό. Ο γεννημένος στη Γαλλία αριστερός μπακ χαφ, βρίσκεται στη λίστα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Αλλά οι όποιες επαφές δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθούν. Τις τελευταίες ημέρες και μετά την οριστική απόφαση της Λάτσιο να τον θέσει στους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές, το όνομά του επέστρεψε στο προσκήνιο.

Ο μόνος τρόπος για να γίνει η συγκεκριμένη μετακίνηση αυτή τη στιγμή είναι ο δανεισμός. Πιθανότατα με μια σημαντική οψιόν αγοράς. Μάλιστα, επειδή έγινε γνωστό ότι ο Φαρές δεν θα συνεχίσει στη Λάτσιο οριστικά, ήδη προέκυψαν ιταλικά σενάρια για το μέλλον του. Η Νάπολι εμφανίζεται να ρώτησε για την πιθανότητα δανεισμού. Η Μπολόνια το ίδιο. Και έπεται και συνέχεια. Με τον Ολυμπιακό να μην έχει κάνει κάποια κίνηση ως τώρα. Αλλά να έχει στο κάδρο τον ποδοσφαιριστή.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: Η τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών είναι… τρελή. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν εφικτές. Μπορεί προκύψουν προτάσεις για παίκτες που φτάνουν στα όρια της… παράνοιας. Και αυτά συχνά δημιουργούν ντόμινο εξελίξεων. Για παράδειγμα, μπορεί ο Εσκουδέρο που αυτή τη στιγμή είναι εκτός κάδρου, να επιστρέψει, καθώς η… αγορά θα τον οδηγήσει. Και πολλά ακόμη, τα οποία έχουμε δει πολλάκις αυτή την περίοδο των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ