«Ανοιχτό» ακόμα για την ΑΕΚ του Ελίασον

«Ανοιχτό» ακόμα για την ΑΕΚ του Ελίασον

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Ελίασον και προσπαθεί αν βρει τρόπο για να τον αποκτήσει, έστω και ως δανεικό.

Με την απόκτηση ενός εξτρέμ θα κλείσει όπως όλα δείχνουν ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ γι’ αυτό το καλοκαίρι. Στην Ένωση φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν για άλλον παίκτη, παρά μόνο για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πάρα πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» και εξετάζονται, ωστόσο φαίνεται πως στην κορυφή της λίστας είναι ακόμη ο Νίκλας Ελίασον. Ο 25χρονος άσος της Νιμ θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, με την ομάδα του όμως να αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο έχοντας απορρίψει όλες τις προτάσεις της Ένωσης.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση και προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να πάρει τον παίκτη. Έτσι, και σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Δικέφαλος φέρεται να προτείνει στους Γάλλους ακόμη και δανεισμό του Ελίασον με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Χρονικά περιθώρια πολλά δεν υπάρχουν, ο παίκτης πιέζει από την πλευρά του και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ