Άρης – Τα δεδομένα για Μπρόρσον και Σίντνεϊ

Άρης – Τα δεδομένα για Μπρόρσον και Σίντνεϊ

Ο Άρης εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Σουηδό της Μάλμε και τον Βραζιλιάνο της Μπέτις να είναι οι πρώτες επιλογές.

Η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με τους Φραν Μπρόρσον και Σίντνεϊ Ντα Σίλβα να βρίσκονται στη κορυφή της λίστας των κιτρινόμαυρων.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα με τον Σουηδό αμυντικό και την Μάλμε. Θεωρούν, μάλιστα, ότι αυτές θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έρθει στη Θεσσαλονίκη, έστω και αν χρειαστεί να καταβάλουν χρηματικό αντίτιμο στην Μάλμε.

Παράλληλα, όμως, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Μπέτις. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς η ισπανική ομάδα δεν θα είχε πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης προσπαθεί να κατεβάσει τις πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ενώ παράλληλα ανέβασε την δική του προσφορά -σύμφωνα με πληροφορίες το συνολικό ποσό ξεπερνάει μαζί με τα μπόνους τις 500.000 ευρώ- για να τον δελεάσει.

Εξελίξεις και στις δυο αυτές περιπτώσεις αναμένονται άμεσα, καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ