«Ολυμπιακός και Μπριζ ενδιαφέρονται για τον Ότζο της Λίβερπουλ» (vids)

«Ολυμπιακός και Μπριζ ενδιαφέρονται για τον Ότζο της Λίβερπουλ» (vids)

Δημοσίευμα από την Αγγλία βάζει στο κόλπο τον Ολυμπιακό για τον 24χρονο Αγγλο-Νιγηριανό εξτρέμ της Λίβερπουλ, Σέγι Ότζο.

Ενα νέο όνομα για τη θέση των εξτρέμ ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες απέκτησαν δύο παίκτες για τα άκρα της επίθεσής τους. Τον Ονιεκούρου αλλά και τον Ρόνι Λόπες. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα από την Αγγλία και το «liverpoolecho» συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και η Κλαμπ Μπριζ, ήρθαν σε επαφή με τη Λίβερπουλ για την περίπτωση του Σέγι Ότζο.

Ο 24χρονος Αγγλο-Νιγηριανός εξτρέμ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «reds», προέρχεται από δανεισμούς και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ φαίνεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό στα πέντε εκατ. λίρες ενώ τον είχαν αποκτήσει στα 18 του έναν δύο εκατ. λιρών.

Πέραν του Ολυμπιακού και της Μπριζ ωστόσο, σημειώνεται πως ενδιαφέρον για τον Ότζο έχει δείξει και η Κάρντιφ, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι και μέτρησε στην 41 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ στην Championship.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ