Άρης – Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Μπρούνο Γκάμα

Άρης – Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Μπρούνο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Άρη, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης εντάχθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού παιχνιδιού που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (28/8, 20:00) με την Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει τον Μπρούνο Γκάμα να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τον Γιώργο Δεληζήση να επιστρέφει κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Η σέντρα της Superleague μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο, με τον Έλληνα τεχνικό να προσπαθεί να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες. Να θυμίσουμε πως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, rondo game, passing game, παιχνίδι pressing και παιχνίδι τακτικής) με τον Μπρούνο Γκάμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης προπονήθηκε κανονικά.

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ