Αυτή είναι η προσφορά του Παναθηναϊκού για Παλάσιος – Ποιο ποσό ζητάει η Πατσούκα

Αυτή είναι η προσφορά του Παναθηναϊκού για Παλάσιος – Ποιο ποσό ζητάει η Πατσούκα

To10.gr μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον 29χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους στην υλοποίηση της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Παλάσιος και έχουν σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα, τις δύο ομάδες που κατέχουν από το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Παλάσιος ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ, εκ των οποίων οι 700.000 ευρώ για την Ιντεπεντιέντε και οι 300.000 ευρώ για την Πατσούκα.

Η Ιντεπεντιέντε προσανατολίζεται να δεχτεί την πρόταση, αν και παλεύει να πάρει κάτι παραπάνω. Όμως, επειδή χρειάζεται απεγνωσμένα τα χρήματα, η κύρια απαίτηση της σχετίζεται με την άμεση καταβολή τους.

Η Πατσούκα, αντίθετα, δεν έχει συμφωνήσει και αξιώνει να πάρει τα ίδια χρήματα με την αργεντινική ομάδα. Για την ώρα, αυτό είναι και το κύριο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πατσούκα έχει πάρει 2,1 εκατομμύρια ευρώ για τον Παλάσιος, όταν πούλησε τον παίκτη στην Ιντεπεντιέντε.

Ο Παλάσιος έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις δικές του αποδοχές και τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Πλέον, για να κλείσει η συμφωνία, ο Παναθηναϊκός πρέπει να αυξήσει την προσφορά του στην Πατσούκα ή να συμβιβαστεί με άλλο τρόπο μαζί της.

Για την ώρα, η διαφορά δεν θεωρείται αγεφύρωτη, ώστε να μην καλυφθεί μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ