Φεράρι και Κατράνης υποψήφιοι αν κινηθεί για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Φεράρι και Κατράνης υποψήφιοι αν κινηθεί για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή με τον Βόλο για την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι, ενώ υπάρχει πάντα στο κάδρο και το όνομα του Αλέξανδρου Κατράνη.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες μέρες, ο Λούτκβιστ είναι ήδη ποδοσφαιριστής του, την Κυριακή έρχεται ο Βιτάλ για τις υπογραφές, ενώ εξακολουθεί να «παλεύει» την περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» κάνουν σκέψεις και για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους και είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν και πάλι το πλάνο για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα έρθει σαν εναλλακτική επιλογή του Χουάνκαρ. Με την προϋπόθεση να παραχωρηθεί δανεικός ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Ακόμα οριστική απόφαση για τη συγκεκριμένη θέση δεν έχει υπάρξει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πλην όμως οι «πράσινοι» κοιτάζουν την αγορά ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Σέρβος προπονητής ζητήσει παίκτη. Και δύο απ’ αυτούς που τους έχουν προταθεί βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Ο ένας είναι ο Φράνκο Φεράρι, που έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις με την ομάδα του Βόλου και ο δεύτερος ο Αλέξανδρος Κατράνης, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και το όνομά του έχει έρθει αρκετές φορές στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος Αργεντινός μπακ του Βόλου έχει προταθεί στους «πράσινους» εδώ και πολύ καιρό, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει τις τελευταίες μέρες διερευνητική επαφή σχετικά με τα χρήματα που απαιτούνται για τον ποδοσφαιριστή. Ο Φεράρι σε όλες τις ελληνικές διοργανώσεις έχει 69 παιχνίδια, 3 ασίστ και 1 γκολ. το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ είχε βρεθεί πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο» να μην προχωράει τελικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα, επαφές έχουν υπάρξει και με την πλευρά του Αλέξανδρου Κατράνη. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει μείνει ελεύθερος, αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει… παγώσει το θέμα με αρκετούς συλλόγους περιμένοντας τον Παναθηναϊκό. Σε μια υπόθεση σαφώς πιο εύκολη απ’ αυτή του Φεράρι, καθώς δεν απαιτούνται χρήματα για αποζημίωση σε ομάδα, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ