Άρης – «Σύμμαχος» η Μπέτις για Σίντντεϊ

Άρης – «Σύμμαχος» η Μπέτις για Σίντντεϊ

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, έχοντας, ήδη ανεβάσει την προσφορά τους, προκειμένου να τον πείσουν να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ και η ισπανική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.

Μια εξαιρετική αλλά πολύ δύσκολη μεταγραφική κίνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Άρης, ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα τον Σίντνεϊ Ντα Σίλβα.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπέτις μπορεί να κάνει την διαφορά και να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να δώσει θετική απάντηση. Ανέβασαν την οικονομική τους προσφορά, ενώ του προσφέρουν και κλειστό διετές συμβόλαιο.

Έχοντας σύμμαχο στη προσπάθεια τους αυτή και την Μπέτις, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 1.000.000 ευρώ.

Ο Άρης, βέβαια, δεν έχει εγκαταλείψει, ακόμα και την περίπτωση του Μπρόρσον, καθώς παρά τα όσα ανέφεραν τα σουηδικά ΜΜΕ, η Μάλμε δεν έχει απαντήσει, ακόμα, αρνητικά στη πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ