Δίωξη Σιμιτζόγλου σε Σαββίδη με το άρθρο για απειλές!

Δίωξη Σιμιτζόγλου σε Σαββίδη με το άρθρο για απειλές!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του Ιβάν Σαββίδη με το άρθρο 19 που αναφέρεται σε απειλές! Αν κριθεί υπαίτιος ο ΠΑΟΚ για την διακοπή τότε τιμωρείται με -3 φέτος και -2 του χρόνου ενώ με την δίωξη μπορούν να του επιβληθούν επιπρόσθετες ποινές με αφαίρεση βαθμών έως και υποβιβασμό! Απο 3 έως 5 χρόνια απαγόρευση εισόδου απειλείται ο Σαββίδης!

Δίωξη κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου! Πρόκειται για το άρθρο για απειλές που επισύρει πολύ μεγάλες ποινές για τον ΠΑΟΚ!

Η εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, επιτιθέμενος στον διαιτητή Κομίνη δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη απο τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες απο την πλευρά Σαββίδη και των «αυλικών» πως δεν απείλησε κανένα με την δικαιολογία πως δεν το χρησιμοποίησε κιόλας το όπλο!

Εφόσον ο ΠΑΟΚ λοιπόν θεωρηθεί υπαίτιος για τη διακοπή είναι ορατός ο κίνδυνος να τιμωρηθεί με -3 φέτος και -2 του χρόνου για τη διακοπή με βάση τον ΚΑΠ, ΕΚΤΟΣ από τις ποινές της πειθαρχικής δίωξης που είναι ξεχωριστές!

Η κλήση από τον αθλητικό δικαστή της Super League στον ΠΑΟΚ αναμένεται το απόγευμα.

Το άρθρο 19 βάση του οποίου έκανε δίωξη ο Σιμιτζόγλου μπορεί να φέρει λοιπόν και επιπλέον τιμωρίες για τον ΠΑΟΚ, ξέχωρα από τις παραπάνω που αναφέρουμε. Το άρθρο 19 για απειλές επισύρει α) κεκλεισμένων των Θυρών, β) αφαίρεση βαθμών και γ) υποβιβασμό! Το πόσες θα είναι οι αγωνιστικές χωρίς κόσμο ή οι βαθμοί που θα αφαιρεθούν είναι στην κρίση του Δικαστή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απειλείται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους από 3 έως 5 χρόνια!

Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί ως υπαίτιος για την διακοπή και του επιβληθεί -3 φέτος και -2 για το νέο πρωτάθλημα, μπορεί βάση της δίωξης του Σιμιτζόγλου να του επιβληθεί επιπρόσθετη ποινή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δίωξης Σιμιτζόγλου: Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ