«Μύλος» με Τσούμπερ – Ο Ολυμπιακός χαμογελάει, η ΑΕΚ κλαίει

«Μύλος» με Τσούμπερ – Ο Ολυμπιακός χαμογελάει, η ΑΕΚ κλαίει

Ο Κόστιτς ζήτησε να φύγει από την Αϊντραχτ κάτι που περιπλέκει την μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ...

Μια είδηση από τη Γερμανία και την Αϊντραχτ προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα σε δύο ελληνικές ομάδες… Την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φίλιπ Κόστιτς, το μεγάλο αστέρι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ζήτησε να φύγει άμεσα από την ομάδα για να πάρει μεταγραφή. Μάλιστα, αρνήθηκε να προπονηθεί, πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο παίκτης φαίνεται να έχει ήδη πρόταση από τη Λάτσιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η παραπάνω εξέλιξη φαίνεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ΑΕΚ, καθώς η φυγή Κόστιτς περιπλέκει τα πράγματα γύρω από την μεταγραφή του Τσούμπερ στους κιτρινόμαυρους. Ο Ελβετός κάνει έτσι την παρουσία του απαραίτητη για την Άιντραχτ, καθώς η Γερμανική ομάδα μένει «γυμνή» στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Έτσι εξηγείται και το ταξίδι-αστραπή των Κονέ και Παπαδημητρίου στην Φρανκφούρτη, καθώς οι εξελίξεις αυτές έχουν μπλέξει αρκετά το ζήτημα μεταγραφή Ζούμπερ στην ΑΕΚ.

Ένας από τους λόγους για την παραχώρηση του Τσούμπερ στην ΑΕΚ ήταν η παρουσία του Κόστιτς στην ομάδα, καθώς ο Ελβετός θα έπαιρνε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν από την στιγμή που ο Κόστιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Φρανκφούρτης, με τον Τσούμπερ να ανεβαίνει στην ιεραρχία του ροτέισον και ενδεχομένως να αποτελέσει την πρώτη επιλογή του προπονητή της ομάδας για την 11άδα της.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν με την Αϊντραχτ στον όμιλο του Europa League και φυσικά η αποχώρηση του καλύτερου της παίκτη μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ