Αστέρας Τρίπολης – Κανονικά θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Αστέρας Τρίπολης – Κανονικά θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Αρνητικά ήταν τα επαναληπτικά τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και έτσι το αποψινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/8) πως μετά την διενέργεια των καθιερωμένων τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα μέσα στην ομάδα.

Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ενώ ελήφθησαν και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για αυτές τις περιπτώσεις. Την ίδια στιγμή τέθηκε εν αμφιβόλω και η διεξαγωγή του σημερινού φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20:00), καθώς θα έπρεπε να μην προκύψει διασπορά μετά και τα επαναληπτικά τεστ.

Τέλος καλό, όλα καλά για τους Αρκάδες, οι οποίοι ενημέρωσαν πως τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας και έτσι ο αγώνας με τους πράσινους θα διεξαχθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει του αποψινού φιλικού αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ