Πιέζει για Πιτόν ο Ολυμπιακός

Πιέζει για Πιτόν ο Ολυμπιακός

Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Κορίνθιανς, Λούκας Πιτόν.

Ο Λούκας Πιτόν ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάνε την περίπτωσή του για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως διαβάσατε και στο «10», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μείνει στο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά έχει προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς, όπου και ανήκει ο παίκτης.

Δημοσιεύματα από την «χώρα του καφέ», κρατούν το θέμα στην επικαιρότητα και επανήλθαν στην υπόθεση λέγοντας πως η πρόταση του Ολυμπιακού στην «Τιμάο» που έφτανε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ δεν έγινε δεκτή από την βραζιλιάνικη ομάδα, καθώς θεωρούν ότι η αξία του Πιτόν είναι μεγαλύτερη.

Αναφέρουν όμως πως οι ερυθρόλευκοι θα επανέλθουν δυναμικά για τον 20χρονο αριστερό μπακ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει ξεχωρίσει για τα άκρα της άμυνας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα ψάξει να ενισχυθεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πιτόν έχει και ιταλικό διαβατήριο, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, πράγμα που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ